Present creatiu | Presente Creativo

El joc és el regal més gran que et pots donar

7 d’abril de 2014

Dentro del paracaídas Presente Creativo en el centro de San Cristóbal Jugando dentro del paracaídas Colors, llum i el marc d’un cel blau i lluent. El blanc-gris dels edificis, les places, el terra…

Un paracaigudes gegant que es transforma en molt més que un espai de joc, una excusa per compartir i divertir-nos desconeguts de totes les edats amb ganes de jugar.

És el refugi del nostre nen, d’una infància molts cops ignorada per les presses i les obligacions que recuperen els mateixos nens/es que no superen els 7 anys de manera instantània quan es prenen un parèntesi de feines i adulteses imposades, deixen les seves coses i se’ls canvia la mirada. Les caixes, les artesanies, etc reposen al costat de l’arbre, de l’altaveu que exhala melodies recuperades mentre correm, ens mirem, ens regalem i ens emocionem fascinats amb la seva mirada i energia recuperada. Un entusiasme que ens pertany a tots i que viu en cada batec d’il·lusió perenne incandescent.

Perquè el joc, com queda palès cada vegada que les autoritats ens demanen permís, no entén d’edats, ni fronteres, ni calers… És llibertat, color, impuls vital, respirant, volant, enlairant els esperits. És el regal més gran que et pots donar. Disfrutar compartint amb la teva gent. Un present creatiu esperant-te a cada instant.

Jordi Muñoz

—————————————————————–

El juego es el regalo más grande que te puedes dar

7 de abril de 2014

Dentro del paracaídas Presente Creativo en el centro de San Cristóbal Jugando dentro del paracaídasColores , luz y el marco de un cielo azul y reluciente. El blanco-gris de los edificios, las plazas, el suelo…

Un paracaídas gigante que se transforma en mucho más que un espacio de juego, una excusa para compartir y divertirnos desconocidos de todas las edades con ganas de jugar.

Es el refugio de nuestro niño, de una infancia muchas veces ignorada por las prisas y las obligaciones que recuperan los mismos niñ@s que no superan los 7 años de manera instantánea cuando se toman un paréntesis de trabajos y adultez impuestas, dejan sus cosas y les cambia la mirada. Las cajas, las artesanías, etc reposan al lado del árbol, del altavoz que exhala melodías recuperadas mientras corremos, nos miramos, nos regalamos y nos emocionamos fascinados con su mirada y energía recuperada. Un entusiasmo que nos pertenece a todos y que vive en cada latido de ilusión perenne incandescente.

Porque el juego, como queda patente cada vez que las autoridades nos piden autorización, no entiende de edades, ni fronteras, ni dinero… Es libertad, color, impulso vital, respirando, volando, elevando los espíritus. Es el regalo más grande que te puedes dar. Disfrutar compartiendo con tu gente. Un presente creativo esperándote  a cada instante.

Jordi Muñoz

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s